Marketingpraktikant | Astrocytia, Aarhus

Er du dygtig til at skrive levende tekster og skabe engagerende indhold? Er du samtidig nysgerrig og kreativ med en god sans for æstetik og detaljer? Så er du præcis den praktikant, vi søger i Astrocytia.

 

En hverdag som praktikant hos os...

Rummer en masse forskelligartede opgaver, hvor vi allerede nu har rigtig travlt og mangler dig og dine kompetencer. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Idegenerering og optimering af markedsføringstiltag
  • Skabe levende og engagerende indhold til SoMe kampagner
  • Vedligeholde og videreudvikle astrocytia.com
  • Forfatte nyhedsbreve, casestudier, mv.
  • Diverse ad hoc-opgaver inden for kommunikation. Dette kunne f.eks. være lækre grafiske præsentationer, fysisk visualisering hos kunder, mv.
  • Du vil samtidig få praktisk erfaring med Marketing Automation og arbejde i Hub Spot.

Vi sammensætter naturligvis din praktik, så det dækker krav fra dit studie og vi sikrer det bedst muligt praktikforløb for dig. Når du er igennem dit introduktionsforløb hos os og er blevet mere fortrolig med dine egne opgaver, forventer vi, at du også selv er med til at skabe dine egne arbejdsopgaver.

 

Din baggrund

Din præcise teoretiske baggrund er underordnet. Vi forestiller os at du er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation og/eller marketing, men du må også gerne overraske os med en hel anden baggrund. Det vigtigste for os er at du er nysgerrig på at blive klogere på dit felt og endnu vigtigere er villig til at lære fra dig med de ting, du har fået i baggagen fra dit studie.

 

Det praktiske...

Vi har hovedkontor i Aarhusforstaden Højbjerg, hvor du vil have din vante gang. Der er tale om en fuldtidsstilling og stillingen er ulønnet. Opstart hurtigst muligt.

 

Om Astrocytia 

Astrocytia blev grundlagt i 2018. Vi er strategiske, taktiske og operationelle rådgivere for vores kunder indenfor forretningsprocesoptimering. Hovedkontoret er i Aarhus, hvor hovedparten af de faste ansatte har arbejdsplads. Herudover har vi kontorer i København og i Hamborg. Vores kunder er hovedsageligt placeret i hele Europa, men opererer typisk globalt. Vi har store ambitioner for de kommende år og oplever generelt en stor interesse og efterspørgsel for vores ekspertise. Vi har netop indgået en større kontrakt med endnu en global virksomhed, og flere er på vej. Derfor har vi brug for yderligere kompetencer til Astrocytia.

 

Er du interesseret? 

Så send din ansøgning og dit CV til HR Chef Helle Mejer på heme@astrocytia.com. Samtaler afholdes løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!