Marketingkoordinator | Astrocytia, Aarhus

Er du en dygtig marketingkoordinator med et godt øje for grafiske og visuelle detaljer? Trives du med at omsætte komplekse problemstillinger til enkle budskaber? Og elsker du at udarbejde løsninger til meget forskelligartede sektorer såsom Fashion & Lifestyle, Healthcare & Pharma, Manufacturing eller Retail? Så er du måske lige præcis den marketingkoordinator, vi leder efter.

Jobbet

Astrocytia yder strategisk rådgivning og vi guider mennesker og organisationer til at optimere processer og systemer. Vi leverer best practice implementering af Master Data, PIM og DAM.

Vores kunder er hovedsageligt store internationale virksomheder med meget forskellige behov: nogle kunder arbejder allerede med master data; andre er ved at introducere Master Data Management i deres organisation. Projekter varierer fra seks måneder til to år afhængigt af omfanget.

Astrocytia er baseret i Aarhus og det er også her vi søger en marketingkoordinator. 

Dine arbejdsopgaver vil rumme mange forskelligartede opgaver:

 • Du bliver ansvarlig for vores marketingstrategi samt eksekvering på såvel taktisk som operationelt niveau.
 • Ansvarlig for Marketing Automation, Sales Funnel Management og CRM i HubSpot.
 • Planlægning og eksekvering af forskellige typer af kampagner, events og konferencer.
 • Udvikling og udarbejdelse af content til vores forskellige kanaler i tæt samarbejde med vores kommunikationskonsulent samt øvrige team.
 • Du har ligeledes ansvaret for udvikling af grafiske illustrationer til brug i vores præsentationer til kunder, events, mv.

Din hverdag vil være på kontoret i Aarhus-forstaden Højbjerg, og du skal forvente at der ofte vil være rejser rundt i DK eller globalt til kunder og samarbejdspartnere.

Din profil

 • Vi forventer at du har erfaring med marketingstrategier og kan dokumentere positive resultater fra dit tidligere arbejde.
 • Via din uddannelsesmæssige baggrund forventer vi, at du har dygtiggjort dig inden for områder, der gavner arbejdet med marketing. Vi værdsætter at du har prøvet en masse forskellige ting i livet.
 • Du har en lille illustrator gemt i maven – og InDesign, Photoshop og lignende er hvor du får din kreativitet frem. Spejlreflekskameraet kunne også med fordel være en del af dit repertoire.
 • Du har rigtig god erfaring med at bruge Hubspot eller lignende værktøjer – og du skal synes at det er fedt hele tiden at lære nye funktioner - og også kunne lære fra dig til dine kollegaer.
 • Du har et stort planlægningstalent og kender vigtigheden af både stakeholder- og projektledelse.
 • Det er naturligvis også en fordel, hvis du har indsigt i hvordan IT kan skabe innovation og forretningsudvikling i forskellige typer af organisationer, processer, mv.
 • Dette opslag er godt nok på dansk, som vi forventer at du mestrer fejlfrit, men du skal også føle dig helt hjemme på engelsk både i tale og skrift.

Som person trives du med at opbygge relationer til både kunder og kollegaer og du har gode samarbejdsevner og et stærkt personligt drive. Du motiveres af at arbejde agilt og iterativt – struktur, modeller og værktøjer er for dig noget, du forfiner i dit arbejde med at søge kreative og innovative løsninger og best practice.

Astrocytia tilbyder

 • En udfordrende og spændende stilling i en organisation i vækst med et kreativt og innovativt mindset.
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling – du kommer til at hjælpe med at optimere nogle af verdens største virksomheder.
 • En vigtig stilling, hvor du bliver omdrejningspunktet for dygtige kollegaer – i en hverdag, hvor vi lægger vægt på respekt, empati og passion.

Om Astrocytia 

Astrocytia blev grundlagt i 2018. Vi er strategiske, taktiske og operationelle rådgivere for vores kunder indenfor forretningsprocesoptimering. Vi holder til i Aarhusforstaden, Højbjerg. Vores kunder er hovedsageligt placeret i hele Europa, men opererer typisk globalt. Vi har store ambitioner for de kommende år og oplever generelt en stor interesse og efterspørgsel for vores ekspertise. Vi har netop indgået en større kontrakt med endnu en global virksomhed, og flere er på vej. Derfor har vi brug for yderligere kompetencer til Astrocytia.

 

Er du interesseret? 

Så send din ansøgning og dit CV til HR Chef Helle Mejer på heme@astrocytia.com. Samtaler afholdes løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!